BELLAPIERRE

BP Eye and Face Book Palettes

Een palette voor het hele gezicht met 25 oogschaduwkleuren in verschillende afwerkingen met een bronzer, blush en highlighter. Hoog gepigmenteerde oogschaduws in matte, glanzende en folie-afwerkingen geven je eindeloze mogelijkheden voor looks en zijn geformuleerd met volledig natuurlijke ingrediënten. De fluweelzachte bronzer zorgt voor een zonnige gloed en de blush voor een gezonde blos. Maak de look af met de highlighter om een natuurlijke glans toe te voegen aan de gebieden die je wilt benadrukken, zoals de bovenkant van de jukbeenderen en de binnenste ooghoeken.
BP Paletten

46,00 incl. BTW

Gebruiksaanwijzing
Oogschaduw: Gebruik een oogschaduwkwast, wervel in de gewenste tint en breng aan op de oogleden. Highlighter: Gebruik een Fan Brush, wervel de highlighter en glijd langs de hoge punten van het gezicht, waaronder jukbeenderen, wenkbrauwbot, Cupido's boog, en de brug van de neus. Vervaag met een make-up sponsje. Contouren: Gebruik een schuine kwast, wervel de concealer en breng aan langs de bovenkant van het voorhoofd, in de holtes van de wangen, de zijkanten van de neus en de kaaklijn. Vervaag met een make-up sponsje. Blush: Gebruik een gehoekte blushkwast en wervel de blush erin en breng spaarzaam aan langs de jukbeenderen en de T-zone voor een natuurlijk ogende gloed.
Ingrediënten
Eyeshadow: Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin. May contain: Iron Oxides, Manganese Violet, Brilliant Blue FCF, FD&C Red No. 40, Ultramarine, FD&C Yellow No. 5 Al Lake (CI 19140:1), Ferric Ferrocyanide, Titanium Dioxide, Carmine. Highlighter: Ethylhexyl Palmitate, Ceresin, Beeswax, Mica, Polyethylene, Ocytldodecanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Fragrance. May contain: Iron Oxides, Manganese Violet, FD&C Blue No. 1 Al Lake, FD&C Red No. 40 Al Lake, Ultramarines, FD&C Yellow No. 5 Al Lake, Ferric Ferrocyanide, Titanium Dioxide, Carmine, D&C Red No. 27, Chromium Oxide Green. Contour: Ethylhexyl Palmitate, Ceresin, Beeswax, Mica, Polyethylene, Octyldodecanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Fragrance. May contain: Iron Oxides, Manganese Violet, FD&C Blue No. 1 Al Lake, FD&C Red No. 40 Al Lake, Ultramarines, FD&C Yellow No. 5 Al Lake, Ferric Ferrocyanide, Titanium Dioxide, Carmine, D&C Red No. 27, Chromium Oxide Green. Blush: