BELLAPIERRE

BP Mineral Candy Kit

"Tieners zijn in volle ontwikkeling en ook zij hebben nood aan gezonde, minerale make-up. Acné verbeteren? Een hormonale, gestresseerde huid kalmeren? En dit mét een mooie en natuurlijke gloed? Dat kan met de Mineral Candy Kit van Bellapierre!

Stel zelf jouw Bellapierre kit samen, nu slechts 32 euro (waarde 41 euro).

Inhoud:

Mini Kabuki She-Iss
Mini Mineral Loose Foundation 4g van Bellápierre"
€ 46,00

32,00 incl. BTW

Stel je box samen

€ 46,00

32,00 incl. BTW

Gebruiksaanwijzing
"Mineral Loose Foundation: Tik een kleine hoeveelheid poeder in het deksel en gebruik het deksel als pallet. Dip de kabuki borstels in het losse poeder en tik het uiteinde van de borstel af op het deksel om zo overtollig poeder te verwijderen. Breng gelijkmatig aan op het gezicht met ronde bewegingen."
Ingrediënten
" BELLAPIERRE Mineral Candy Kit €41,00 €32,00 incl. BTW She-Iss Mini KabukiShe-Iss Mini Kabuki SHE-ISS Kabuki Brush She Iss Kabuki Brush De Kabuki Brush is met zijn speciaal ontwerp een must-have voor het aanbrengen van minerale poeders. Met behulp van draaibewegingen duw je zachtjes het poeder in je huid, zodat alles gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor creëer je een langdurig effect. Mineral Loose Foundation 4GMineral Loose Foundation 4G Available options: BELLAPIERRE- Mineral Loose Foundation PORCELAIN (9g) / (4g in kit) Your selection: BELLAPIERRE- Mineral Loose Foundation PORCELAIN (9g) / (4g in kit) De Bellapierre 5-in-1 minerale foundation bevat natuurlijke ingrediënten, namelijk mineralen die zacht, beschermend en verzorgend zijn voor de huid. €41,00 €32,00 incl. BTW 1 Toevoegen aan winkelwagen Tieners zijn in volle ontwikkeling en ook zij hebben nood aan gezonde, minerale make-up. Acné verbeteren? Een hormonale, gestresseerde huid kalmeren? En dit mét een mooie en natuurlijke gloed? Dat kan met de Mineral Candy Kit van Bellapierre! Stel zelf jouw Bellapierre kit samen, nu slechts 32 euro (waarde 41 euro). Inhoud: Mini Kabuki She-Iss Mini Mineral Loose Foundation 4g van Bellápierre Loose Foundation Mica, Titanium Dioxide , Zinc Oxide , Iron Oxides. May contain: ultramarine. Kabuki: 100% synthetic hair"