BREAKOUTAID

Breakout Aid- Emergency Dots with Niacinamide + Zinc

Blijf voorbereid op onverwachte puistjes met Emergency Dots met Niacinamide + Zink. Elke stip bevat de krachtige combinatie van Niacinamide en Zink, waarvan bekend is dat ze vlekjes en onzuiverheden helpt verwijderen. Laat je huid er gezond en stralend uitzien met onze klassieke dots. 72 dots in de verpakking.

12,50 incl. BTW

Omschrijving

Blijf voorbereid op onverwachte puistjes met Emergency Dots met Niacinamide + Zink. Elke stip bevat de krachtige combinatie van Niacinamide en Zink, waarvan bekend is dat ze vlekjes en onzuiverheden helpt verwijderen. Laat je huid er gezond en stralend uitzien met onze klassieke dots. 72 dots in de verpakking.

Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, is een krachtpatser op het gebied van huidverzorging. Dit is waarom het zo goed is:

 • Vermindert ontstekingen: Het staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen, die roodheid en zwelling die gepaard gaan met acne kunnen helpen verminderen, waardoor je huid er beter uitziet en beter aanvoelt.
 • Reguleert de olieproductie: Niacinamide kan helpen het talggehalte in je huid in balans te brengen. Dit is cruciaal omdat een teveel aan talg kan leiden tot verstopte poriën en acne-uitbraken.
 • Verbetert de huidbarrière: Het versterkt de natuurlijke barrière van de huid en verbetert het vermogen om vocht vast te houden. Dit is belangrijk voor de algehele gezondheid van de huid en kan ook toekomstige puistjes voorkomen.

Zink daarentegen is een mineraal dat verschillende voordelen biedt:

 • Controleert olie en acne: Zink heeft eigenschappen die de olieproductie helpen controleren en kan dus effectief zijn bij het voorkomen en behandelen van acne.
 • Bevordert genezing: Het helpt bij de genezing van de huid en vermindert de kans op littekens, wat een veelvoorkomend probleem is bij acne.
 • Antibacteriële werking: Zink bezit antibacteriële eigenschappen, waardoor het effectief is in het bestrijden van de bacteriën die acne veroorzaken.

Samen vormen Niacinamide en Zink een formidabel duo voor de behandeling van acne. Ze pakken het probleem vanuit meerdere hoeken aan: ontstekingen verminderen, olie onder controle houden en bacteriën bestrijden. Hierdoor zijn ze ideaal om op te nemen in je acne- en huidverzorgingsbehandelingen en kunnen ze een allesomvattende oplossing bieden voor een acnegevoelige huid.

 • Reinigend
 • Ontstopt poriën van binnenuit
 • Vermindert puistjes en acne
 • Herstelt de huid
 • Geeft een betere textuur 

Geschikt voor alle huidtypes. 

Gebruiksaanwijzing
1. Was je gezicht met een zachte reiniger en dep het droog. 2. Breng de pleister aan op het puistje en zorg ervoor dat het bedekt. 3. Je kunt de pleister maximaal 24 uur dragen. Als je klaar bent om de pleister te verwijderen, trek je hem er gewoon af.
Ingrediënten
Salicylic acid & Hyaluronic Acid