BREAKOUTAID

Breakout Aid- Micro Needle Dots Tea Tree + Hyaluronic Acid

Zeg hallo tegen onze Onze Micro Needle Patches voor Donkere Vlekken doordrenkt met Tea Tree Olie & Hyaluronzuur. Duik in de helende omhelzing van de natuur met onze revolutionaire micro naald patches, je nieuwe bondgenoot in de strijd tegen pigmentvlekken en oneffenheden. Deze patches zijn ontworpen om de beste vriend van je huid te zijn en maken gebruik van de zachte kracht van Tea Tree olie in combinatie met de diepe hydratatie van hyaluronzuur om je een verzachtende en effectieve behandeling te bieden. Perfect om twee keer per week te gebruiken gedurende twee weken, ze zijn gemaakt om onvolkomenheden zichtbaar te verminderen en je huid van binnenuit te hydrateren. 9 dots in de verpakking.

15,00 incl. BTW

Omschrijving

Zeg hallo tegen onze Onze Micro Naald Patches voor Donkere Vlekken doordrenkt met Tea Tree Olie & Hyaluronzuur. Duik in de helende omhelzing van de natuur met onze revolutionaire micro naald patches, je nieuwe bondgenoot in de strijd tegen pigmentvlekken en oneffenheden. Deze patches zijn ontworpen om de beste vriend van je huid te zijn en maken gebruik van de zachte kracht van Tea Tree olie in combinatie met de diepe hydratatie van hyaluronzuur om je een verzachtende en effectieve behandeling te bieden. Perfect om twee keer per week te gebruiken gedurende twee weken, ze zijn gemaakt om onvolkomenheden zichtbaar te verminderen en je huid van binnenuit te hydrateren. 9 dots in de verpakking. 

Dankzij de geavanceerde microneedle-technologie creëren onze patches piepkleine paden om ervoor te zorgen dat deze botanische wonderen diep en efficiënt doordringen, wat niet alleen snelle maar ook langdurige resultaten belooft. En maak je geen zorgen over de term "microneedle"; deze patches zijn net zo vriendelijk voor je huid als de natuurlijke ingrediënten die ze bevatten. Omarm de zachte, effectieve verzorging die je huid verdient en zie hoe je huid verandert in een gladdere, stralende versie van zichzelf. 

  • Reinigend
  • Ontstopt poriën van binnenuit
  • Vermindert puistjes en acne
  • Herstelt de huid
  • Geeft een betere textuur 

Geschikt voor alle huidtypes. 

Gebruiksaanwijzing
Hoe te gebruiken? 1. Was je gezicht met een zachte reiniger en dep het droog. 2. Breng de pleister aan op het puistje en zorg ervoor dat het bedekt. 3. Je kunt de pleister maximaal 24 uur dragen. Als je klaar bent om de pleister te verwijderen, trek je hem er gewoon af.
Ingrediënten
Salicylic acid & Hyaluronic Acid