DR. IRENA ERIS

DR IRENA ERIS - Blur & Matt Make-up Setting Powder

"MATTE & BLUR MAKE-UP FIXER

Dit ultrafijne, transparante poeder van Dr. Irena Eris fixeert make-up perfect en laat de huid de hele dag fluweelzacht. De formule op basis van microsilica garandeert een zijdezachte matte finish voor make-up, met behoud van het juiste niveau van huidhydratatie. Het poeder absorbeert overtollig talg en controleert de glans. Het reflecteert perfect natuurlijk en kunstlicht, zonder het effect van een vlakke mat. Saffierstof in het poeder maakt fijne onregelmatigheden en rimpels glad. UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN HET POEDER:

MATTEREND
voorkomt dat de huid gaat glanzen zonder een extra make-uplaag te creëren

MAKE-UP FIXATIE
het poeder garandeert een snelle maar perfecte make-up fixatie

SMOOTHING
saffierstof egaliseert optisch fijne rimpels en verbrede poriën en zorgt voor het handhaven van een goed vochtgehalte"

35,00 incl. BTW

Gebruiksaanwijzing
"Aanbevolen om de houdbaarheid van make-up te verlengen, met name voor vrouwen met een gecombineerde en vette huid, ongeacht de leeftijd. Het kan worden aangebracht met een borstel over het hele gezicht of op geselecteerde gebieden. Het wordt geleverd in één tint die van nature bij alle huidtinten past. Een handig pakket met een membraan maakt het mogelijk om de juiste hoeveelheid van het product perfect te doseren. Het blokkeert de poriën niet en kan elke dag worden gebruikt.v""Aanbevolen om de houdbaarheid van make-up te verlengen, met name voor vrouwen met een gecombineerde en vette huid, ongeacht de leeftijd. Het kan worden aangebracht met een borstel over het hele gezicht of op geselecteerde gebieden. Het wordt geleverd in één tint die van nature bij alle huidtinten past. Een handig pakket met een membraan maakt het mogelijk om de juiste hoeveelheid van het product perfect te doseren. Het blokkeert de poriën niet en kan elke dag worden gebruikt.v"
Ingrediënten
Ingredients: Aluminum Starch Octenylsuccinate, Silica, Aqua, Methyl Methacrylate Crosspolymer, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Talc, CI 77491, Sapphire Powder, CI 77492, CI 77499.