ESQIDO

ESQIDO - Mink - Lash Named Desire

De Lash Named Desire zijn wimpers van medium volume met een combinatie van gekruiste wimpers en een gevleugeld effect.

38,00 incl. BTW

Omschrijving

LASH NAMED DESIRE
Medium Volume

OVER DEZE STIJL:
Dit paar met medium volume, heeft een combinatie van gekruiste wimpers met op het einde een gevleugeld effect. De perfecte hoeveelheid drama, maar niet te veel, een verleidelijk paar.

Volume: Medium
LENGTE: 4-12 mm
DRAAGPERIODE: Tot 25 keer

Gebruiksaanwijzing
"Applicatie: STAP 1 Trek voorzichtig aan de band. Verwijder de wimpers voorzichtig uit het bakje met jouw handen of met een pincet, trek niet aan het bont of de wimpers zelf, enkel en alleen aan de katoenen band. STAP 2 Bevestig de wimpers op de basis van uw natuurlijke wimperlijn, knip wat er overblijft aan de buitenste hoek af. STAP 3 Breng de ‘Companion’ wimperlijm aan op de hele katoenen band en wacht een paar se- conden totdat de lijm kleverig wordt. STAP 4 Breng de wimpers aan op uw natuurlijk wimperlijn en houd deze een paar seconden vast om de lijm te laten drogen.< Afname: STAP 1 Gebruik een wattenstaafje en dep wat olievrije make-up remover langs de wimperband. Wacht een paar seconden totdat de lijm is opgelost. STAP 2 Druk de wimpers naar beneden door op de band te duwen. Als je merkt dat er nog weerstand is, herhaal dan de stap ‘verwijder de lijm’. De band moet moeiteloos van de ogen afkomen. Vermijd om aan de band of aan de wimpers zelf te trek- ken. STAP 3 Wrijf zachtjes de restanten van de lijm van de katoenen band af met een wattenstaafje of een watje gedrenkt in olievrije make-upremover. Dit zorgt ervoor dat je wimpers licht, flexibel en comfortabel blijven. Ook verlengt het de draag- periode. STAP 4 Houd de wimpers in perfecte staat door ze op te bergen in hun orginele verpakking na gebruik. Dit om te voorkomen dat er ongewenst stof of vuil in de wimpers terecht komt."
Ingrediënten
"Mink Onze wimpers zijn allemaal handgemaakt van het fijnste nertsbont, verzameld door het verlies van bont in de natuurlijke cyclus van het dier. Geen dieren worden geschaad in het creëren van onze wimpers. Het bont in combinatie met een ultralichte en zachte katoenen band, resulteert in de meest lichte en comfortabele valse wimpers ooit."