ESQIDO

ESQIDO - UNISYN - PB & J

Net zoals pindakaas (PB) en confituur (J) is dit dé perfecte balans van lengte en volume. Met zijn korter design, maar genereuze lagen van ultrafijne strengen, maakt het een instant klassieker.

25,00 incl. BTW

Jammer, ESQIDO - UNISYN - PB & J is tijdelijk uitverkocht.

Laat uw e-mailadres achter en ontvang een mailtje van zodra deze weer op voorraad is!

Omschrijving

Net zoals pindakaas (PB) en confituur (J) is dit dé perfecte balans van lengte en volume. Met zijn korter design, maar genereuze lagen van ultrafijne strengen, maakt het een instant klassieker.

De ESQIDO Unisyn wimpers zijn handgemaakt met onze ultrafijne vezels, samengebonden door een uitzonderlijk zachte katoenen band. Deze zijn de perfecte combinatie; licht, mooi en natuurlijk ogend.

Volume Licht
Lengte 7 - 9 mm
Materiaal Ultra-fijne synthetische vezels
Band Handgemaakt katoenen band
Draagperiode Herbruikbaar

Gebruiksaanwijzing
"Applicatie: STAP 1 Trek voorzichtig aan de band. Verwijder de wimpers voorzichtig uit het bakje met jouw handen of met een pincet, trek niet aan het bont of de wimpers zelf, enkel en alleen aan de katoenen band. STAP 2 Bevestig de wimpers op de basis van uw natuurlijke wimperlijn, knip wat er overblijft aan de buitenste hoek af. STAP 3 Breng de ‘Companion’ wimperlijm aan op de hele katoenen band en wacht een paar se- conden totdat de lijm kleverig wordt. STAP 4 Breng de wimpers aan op uw natuurlijk wimperlijn en houd deze een paar seconden vast om de lijm te laten drogen.< Afname: STAP 1 Gebruik een wattenstaafje en dep wat olievrije make-up remover langs de wimperband. Wacht een paar seconden totdat de lijm is opgelost. STAP 2 Druk de wimpers naar beneden door op de band te duwen. Als je merkt dat er nog weerstand is, herhaal dan de stap ‘verwijder de lijm’. De band moet moeiteloos van de ogen afkomen. Vermijd om aan de band of aan de wimpers zelf te trek- ken. STAP 3 Wrijf zachtjes de restanten van de lijm van de katoenen band af met een wattenstaafje of een watje gedrenkt in olievrije make-upremover. Dit zorgt ervoor dat je wimpers licht, flexibel en comfortabel blijven. Ook verlengt het de draag- periode. STAP 4 Houd de wimpers in perfecte staat door ze op te bergen in hun orginele verpakking na gebruik. Dit om te voorkomen dat er ongewenst stof of vuil in de wimpers terecht komt."
Ingrediënten
Synthetische wimpers