ESQIDO

ESQIDO- Reusable Makeup Pads (5 watjes) Companion Round

Deze herbruikbare watjes zijn ideaal om mee te nemen op reis (met bijgeleverd waszakje!).
Handig om je gelaat te reinigen op vakantie, zodat je geen vloeibare reinigingsmiddelen moet meenemen.
Inclusief:
- 5 herbruikbare make-up watjes
- Wash bag
Beschikbaar in 2 kleuren: wit & groen.

MAKKELIJKE MAKE-UP REMOVAL
Effectiever dan gewone watjes. De herbruikbare watjes van ESQIDO zijn gemaakt van ultrazacht fluweel en fijne microvezels van bamboe die make-up verwijderen zonder dat deze terug op de huid terechtkomt. Te gebruiken met alleen water of jouw favoriete make-up remover. Simply wet and wipe!

ONTWERP MET EEN DUBBELE TEXTUUR
Reinigt en exfolieert zachtjes. De sterk absorberende vezel is ontwikkeld om de huid zachtjes te scrubben terwijl je jouw make-up verwijdert, waarbij de poriën worden geopend en de huid tegelijkertijd wordt gereinigd.

DUURZAME KEUZE
1 ESQIDO watje = 100 wegwerpwatjes. We gooien gemiddeld 500 tot meer dan 1000 watjes per jaar weg. Eén ESQIDO watje kan tot 100 keer gebruikt worden.
ESQIDO KLEUR

18,00 incl. BTW

Gebruiksaanwijzing
Hoe vaak moet ik mijn ESQIDO watje schoonmaken? Wij raden je aan om het watje na 2-3 keer gebruik te reinigen (machinewas). Dit kan echter variëren en hangt af van hoe vaak dit gebruikt wordt en hoeveel make-up er per keer verwijderd wordt. Hoe reinig ik mijn ESQIDO watje? Wij raden je aan om het ESQIDO watje samen met uw handdoek in de machine te wassen. Zorg ervoor dat je de watjes tijdens het wassen in het bijgeleverde waszakje opbergt. Is het ESQIDO watje geschikt voor de droge en gevoelige huid? Het ESQIDO watje is gemaakt van ultrazacht fluweel en fijne bamboe microvezels, dus hij werkt uitstekend op een gevoelige huid! Bovendien kan hij worden gebruikt met gewoon water! Wat is het verschil met een gewone wegwerp watjes? De microvezels van het ESQIDO watje zorgen ervoor dat make-up veel beter blijft zitten dan bij wegwerpwatjes en dat het niet terug op de huid terechtkomt. Bovendien is het herbruikbaar - een geweldige manier om voor jouw gezicht én het milieu te zorgen!