BLOG: KEN JIJ DE VOORDELEN VAN BELLAPIERRE AL?

WIST JE DAT BELLAPIERRE MAKE-UP EN VERZORGING IN ÉÉN IS?

Naast make-up is Bellapierre verzorgend. Onze mineral make-up gaat de huid beschermen (SPF) en verzorgen tegelijkertijd. Dit gaat op lange termijn positieve effecten geven aan jouw huid. How great is this?!

WIST JE DAT BELLAPIERRE GEEN SCHADELIJKE STOFFEN BEVATTEN?

Bellapierre bevat geen bismutoxychloride (zwaar metaal), talk (vulmiddel dat de huid uitdroogt), oliën, additieven, vulstoffen of andere potentieel schadelijke ingrediënten. Hierdoor smeer je niets toxisch op je huid!

WIST JE DAT BELLAPIERRE UIT PURE MINERALEN BESTAAN?

Yes, dat klopt! De minerale poeders bevatten slechts 4 (!) ingrediënten: Mica (voor de dekking), Ijzeroxiden (voor de kleur), Zinkoxide (anti-inflammatoire en bescherming tegen de zon) & Titaandioxide (bescherming tegen de zon). Vandaar komt ook de naam “Bellapierre”, het betekent namelijk “mooie steen”.

WIST JE DAT BELLAPIERRE AANBEVOLEN WORDT DOOR DERMATOLOGEN

Onze producten zijn hypoallergeen. Dat wil zeggen dat je er niet kan op reageren. We staan trouwens ook op de anti-allergische lijst! Dit is een lijst met te gebruiken producten voor mensen die (zware) allergieën hebben.

WIST JE DAT BELLAPIERRE DE HUID LAAT ADEMEN?

Onze producten zijn niet-comedogeen en olievrij, hierdoor zullen de poriën niet verstoppen en kan jouw huid steeds blijven ademen. Yes!

WIST JE DAT BELLAPIERRE SPECIALE EIGENSCHAPPEN HEEFT?

Zo heeft Bellapierre anti-inflammatoire en antioxidanten eigenschappen. Het mineraal “zink” dat erin zit, gaat de huid verzachten en de ‘ontstekingen’ doen afremmen. Voor iemand die bijvoorbeeld acné heeft, is het poeder dus ideaal. Want deze bevat allemaal eigenschappen die de huid ten goede komen en zelfs verbeteren!

WIST JE DAT BELLAPIERRE UVA EN UVB BESCHERMING SPF 15-20 GEEFT?

Al onze minerale foundations hebben een SPF van 15 door het gebruik van titaandioxide en zinkoxiden. Onze minerale foundation biedt een breed spectrum UVA en UVB bescherming. Wist je dat je per laag de SPF opbouwt? De eerste laag geeft SPF 15-20, bij elke laag extra komt er nog eens SPF 10 bij!

WIST JE DAT BELLAPIERRE VOOR EEN VOLLEDIGE DEKKING ZORGT?

En dit voor álle huidtypes? Ongeacht je rode vlekken hebt van acne, bruine vlekken veroorzaakt door de zon of zelfs moedervlekken, onze minerale make-up werkt zowel als een concealer en foundation in 1! Door de juiste toepassing (kabuki met draaibewegingen) te gebruiken kan je gemakkelijk alle onvolkomendheden bedekken. Doordat we werken met pure mineralen is het belangrijk dat je mét draaibewegingen het poeder aanbrengt. Dit zorgt er namelijk voor dat de mineralen gaan opwarmen en zo goed opgenomen worden door de huid. Daarnaast houdt het poeder dan ook nog eens extra lang. Great, right?!

WIST JE DAT BELLAPIERRE DE VERSCHIJNING VAN FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS VERMINDERT?

Onze producten werken goed op alle huidtypes. Onze make-up zal zelfs licht reflecteren, waardoor je minder rimpels ziet. Voordat je de make-up aanbrengt, kan u best hydrateren met onze make-upprimer. De zijdezachte primer vult de rimpels, waardoor je een vlekkeloze finish zult bereiken. Veel mensen denken dat een poeder de huid zal uitdrogen, maar dat is helemaal NIET WAAR! Wat de huid uitdroogt zijn de vulstoffen en additieven die andere cosmetische bedrijven gebruiken. We gebruiken geen talk, daardoor zal onze foundation juist het vocht gaan vasthouden.

Afbeeldingen