LENI LASHES

LENI LASHES- Flare Medium Black

"Kunstwimpers worden steeds populairder en zijn essentieel tot een perfecte oogmake-up. Deze individuele wimpers zijn gemakkelijk te bevestigen, te verwijderen en vast te houden wanneer ze wekenlang correct worden gebruikt, zelfs slapen of zwemmen is geen probleem. Je look – in het dagelijkse leven of op feestjes, van discreet tot glamoureus – blijft natuurlijk mooi en je ogen zijn onweerstaanbaar. Deze wimpers bestaan uit ca. 10 wimperharen elk met een lengte van ca. 12 mm.
60 trosjes, elke trosjes bestaande uit 10 wimpers"

4,00 incl. BTW

Omschrijving

Kunstwimpers worden steeds populairder en zijn essentieel tot een perfecte oogmake-up. Deze individuele wimpers zijn gemakkelijk te bevestigen, te verwijderen en vast te houden wanneer ze wekenlang correct worden gebruikt, zelfs slapen of zwemmen is geen probleem. Je look – in het dagelijkse leven of op feestjes, van discreet tot glamoureus – blijft natuurlijk mooi en je ogen zijn onweerstaanbaar. Deze wimpers bestaan uit ca. 10 wimperharen elk met een lengte van ca. 12 mm.
60 trosjes, elke trosjes bestaande uit 10 wimpers

Gebruiksaanwijzing
"STAP 1 Trek voorzichtig aan de wimper. STAP 2 Bevestig de wimpers op de basis van uw natuurlijke wimperlijn. STAP 3 Breng de ‘Companion’ wimperlijm aan op het uiteinde van de wimper en wacht een paar seconden totdat de lijm kleverig wordt. STAP 4 Breng de wimpers aan op uw natuurlijk wimperlijn en houd deze een paar seconden vast om de lijm te laten drogen."
Ingrediënten
Synthetisch haar