LENI LASHES

LENI LASHES- Lashes

Een paar valse wimpers van LENI LASHES zijn geweldig als je wat krulling en volume wenst. Je kan ze heel eenvoudig aanbrengen en verwijderen. Als ze goed verzorgd zijn, kan je zelfs meerdere keren gebruiken (2-3 keer). Om de wimpers te verwijderen, dip je een wattenstaafje in waterproof make-up remover. Dep dit voorzichtig op uw wimperlijm en laat de remover een seconde werken. Dan kan je voorzichtig de wimpers van het oog trekken (trek niet te hard aan de wimpers zelf!). Je kan nadien de lijm verwijderen van de wimpers met een pincet. Voor het aanbrengen van deze wimpers raden wij de ESQIDO glue aan.

4,00 incl. BTW

Omschrijving

Een paar valse wimpers van LENI LASHES zijn geweldig als je wat krulling en volume wenst. Je kan ze heel eenvoudig aanbrengen en verwijderen. Als ze goed verzorgd zijn, kan je zelfs meerdere keren gebruiken (2-3 keer). Om de wimpers te verwijderen, dip je een wattenstaafje in waterproof make-up remover. Dep dit voorzichtig op uw wimperlijm en laat de remover een seconde werken. Dan kan je voorzichtig de wimpers van het oog trekken (trek niet te hard aan de wimpers zelf!). Je kan nadien de lijm verwijderen van de wimpers met een pincet.  Voor het aanbrengen van deze wimpers raden wij de ESQIDO glue aan.

Gebruiksaanwijzing
"STAP 1 Trek voorzichtig aan de band. Verwijder de wimpers voorzichtig uit het bakje met jouw handen of met een pincet, trek niet aan het bont of de wimpers zelf, enkel en alleen aan de katoenen band. STAP 2 Bevestig de wimpers op de basis van uw natuurlijke wimperlijn, knip wat er overblijft aan de buitenste hoek af. STAP 3 Breng de ‘Companion’ wimperlijm aan op de hele katoenen band en wacht een paar se- conden totdat de lijm kleverig wordt. STAP 4 Breng de wimpers aan op uw natuurlijk wimperlijn en houd deze een paar seconden vast om de lijm te laten drogen."
Ingrediënten
100% Echt haar