MY WHITE SECRET

MWS- Teeth Whitening Strips

Normal:
De whitening strips met een natuurlijke formule zonder peroxide, zullen de tanden witter maken.

Activated Charcoal & Coconut:
Krijg wittere tanden in slechts 2 weken met deze strips infused met actief houtskool & kokosolie!

25,00 incl. BTW

Omschrijving

Normal:
De natuurlijke formule zonder peroxide, zal zachtjes inwerken op het glazuur van de tanden om zo de vlekken veilig en effectief te verwijderen. Verwijdert zelfs de diepste vlekken. Het actieve ingrediënt is sodium bicarbonate, een perfect alternatief voor mensen met gevoelige tanden. Je krijgt dezelfde resultaten als met peroxide, MAAR zonder enige andere neveneffecten. Geeft duidelijk zichtbare wittere tanden in slechts 14 dagen. Pakje bevat 14 strips voor 14 dagen.

Activated Charcoal & Coconut:
Krijg wittere tanden in slechts 2 weken met deze strips infused met actief houtskool & kokosolie!

Gebruiksaanwijzing
1. Scheur de verpakking open, om zo de 2 strips te voorschijn te halen 2. Droog jouw tanden met een handdoek en plaats dan de eerste strip op de onderste tanden. Breng daarna de tweede strip aan op de bovenste tanden. 3. Laat de strips 30-60 minuten op, ondertussen niet eten of drinken! 4. verwijder de strips en veeg de resterende gel af en smile!
Ingrediënten
Normal: Glycerin, Aqua (Water), Cellulose Gum , Calcium bicarbonate, Sodium chlorite, Citric Acid, DL-Menthol.- Activated Charcoal & Coconut: Glycerin, Aqua (Water), Cellulose gum, Sodium chloride, Calcium bicarbonate, Cocos nucifera oil (Coconut oil), Charcoal powder, Menthol, Citric acid.