MY WHITE SECRET

MWS- V34 Colour Correcting Serum- Teeth Whitening Serum

Zeg vaarwel tegen gele tanden met het My White Secret Colour Corrector Serum! Dit revolutionaire product maakt gebruik van kleurcorrigerende technologie om je glimlach onmiddellijk te verhelderen. De unieke formule bevat een mix van wateroplosbare kleurstoffen die een diep violette tint vormen, waardoor gele ondertonen in je tanden worden geneutraliseerd.

Het My White Secret Colour Corrector Serum is veilig en effectief voor alle tanden, inclusief facings, kronen en implantaten. Het is ook zacht voor het tandvlees en kan worden gebruikt als dagelijkse oppepper of als voorbehandeling voor het bleken van je tanden.


Kenmerken:
Kleurcorrigerende technologie
Onmiddellijk tanden bleken
Veilig voor alle tanden
Zacht voor het tandvlees
Kan dagelijks of als voorbehandeling worden gebruikt

Voordelen:
Wittere, stralende glimlach
Neutraliseert gele ondertonen
Zacht voor het tandvlees
Verfrist de adem

14,00 incl. BTW

Gebruiksaanwijzing
Breng een hoeveelheid serum ter grootte van een erwt aan op je tandenborstel. Poets je tanden gedurende twee minuten en zorg ervoor dat je alle oppervlakken van je tanden poetst. Spuug het serum uit en spoel je mond met water.
Ingrediënten
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica,Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, C14200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No. 1, Ethylhexylalycerin.