MY WHITE SECRET

MWS Koker gift set

Koker gift set van My White Secret:
- Day & Night Toothpaste
- Toothbrush
- Activated Charcoal & Coconut Oil Teeth Whitening Strips

30,00 incl. BTW

Omschrijving

Strips: Krijg wittere tanden in slechts 2 weken met deze strips infused met actief houtskool & kokosolie!

Toothpaste: De Dag Tandpasta gebruikt Xylitol om de tanden te beschermen en vlekken te voorkomen doorheen de dag. Pepermuntolie helpt om een frisse adem te bekomen. Sodium Bicarbonate herstelt op natuurlijke wijze de witheid van de tanden, terwijl het ook het tandvlees gezond houdt. Een kleine hoeveelheid granaatappel werkt als een anti- oxidant, voor de mond en het tandvlees.
De Nacht tandpasta heeft een muntsmaak en maakt de tanden zachtjes wit met activated charcoal, die vlekken op de oppervlakte van de tanden verwijdert zonder het glazuur te beschadigen. Silica helpt om gezond tandvlees te verzekeren. Daarnaast zitten er ook mineralen en vitamine E in om het glazuur ‘s nachts te herstellen.

Gebruiksaanwijzing
Toothpaste: Doe wat tandpasta op de borstel en breng aan op de tanden. Gebruik de witte tandpasta voor ‘s morgens en de zwarte tandpasta ‘s avonds. Strips: 1. Scheur de verpakking open, om zo de 2 strips te voorschijn te halen 2. Droog jouw tanden met een handdoek en plaats dan de eerste strip op de onderste tanden. Breng daarna de tweede strip aan op de bovenste tanden. 3. Laat de strips 30-60 minuten op, ondertussen niet eten of drinken! 4. verwijder de strips en veeg de resterende gel af en smile!
Ingrediënten
Toothpaste: DAY tandpasta: Sorbitol, Aqua (Water), Hydrated Silica, Vegetable glycerin, Xylitol, Sodium lauroyl sarcosinate, Sodium bicarbonate, Cellulose gum, Carrageenan, Titanium, Dioxide, Sodium benzoate, Vitamin E (Tocotrienols), Menthol, Punica granatum (Pomegranate) Extract, Mentha piperita (Peppermint) Leaf extract. NIGHT tandpasta: Sorbitol, Aqua (Water), Hydrated Silica, Vegetable glycerin, Xylitol, Sodium lauroyl sarcosinate, Activated charcoal, Cellulose gum, Carrageenan, Titanium dioxide, Sodium benzoate, Vitamin E (Tocotrienols), Menthol, Spearmint extract (Mentha Spicata). Strips: Glycerin, Aqua (Water), Cellulose gum, Sodium chloride, Calcium bicarbonate, Cocos nucifera oil (Coconut oil), Charcoal powder, Menthol, Citric acid.