MY WHITE SECRET

MWS PAP+ Led Whitening Kit

TANDEN WHITENING SET OP BASIS VAN PAP, 10 minuten-behandeling voor het bleken van je tanden. Veroorzaakt geen irritatie aan het tandvlees of gevoelige tanden
PAP Kit

70,00 incl. BTW

Omschrijving

Van PAP (ftalimidoperoxycapronzuur) is bewezen dat het tanden effectief witter maakt en een veiliger alternatief voor bleekmethoden met peroxide is. HAP (hydroxyapatiet) bouwt de beschermende laag van je tanden opnieuw op en vervangt de verloren mineralen van het tandoppervlak. Kaliumcitraat helpt bij het verlichten van reeds bestaande gevoeligheid en beschermt tegen externe prikkels.

Gebruiksaanwijzing
1. Begin de behandeling ‘s avonds door voor gebruik de tanden 2 minuten grondig te poetsen. 2. Elke pod bevat voldoende gel voor twee bleekbehandelingen. Breng 1/4 van de pod op de bovenkant van het mondstuk aan en 1/4 van de pod op de onderkant van het mondstuk. 3. Schakel het LED-apparaat in door op de knop te drukken en plaats het apparaat in je mond. Laat het in je mond zitten totdat het apparaat na 10 minuten automatisch wordt uitgeschakeld. Verwijder de overtollige gel en spoel de mond grondig met water na. 4.Gebruik het één keer per dag en herhaal deze bleekprocedure gedurende 6 opeenvolgende dagen.
Ingrediënten
Aqua, glycerine, ammoniumacryloyldimethyltauraat/vp-copolymeer, PVP, ftalimidoperoxycapronzuur (PAP), hydroxyapatiet (HAP), mica, titaniumdioxide, kaliumhydroxide, aroma, piroctonolamine, kaliumcitraat, natriumsacharine.