[av_revolutionslider av_uid='av-3a4ni2' id='1']

Bellapierre and other Make-Up voor échte Beauty-lovers

Make-Up Groothandel staat voor betaalbare en hoge kwaliteit make-up en verzorgingsproducten. Ons team van professionele schoonheidsspecialisten selecteert zorgvuldig al onze producten en merken voor uw comfort en tevredenheid.

Wij zijn trots dat wij exclusieve dealer zijn van het minerale make-up merk Bellapierre, en dit voor de hele Benelux. Bellapierre Make-Up is een 100% minerale en 100% cruelty free make-up lijn. Minerale make-up is vrij van ingrediënten zoals parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen. Door de afwezigheid van deze schadelijke stoffen is de kans op huidirritaties en allergieën zeer klein.

Bij de Make-Up Groothandel zijn we dan ook enorm trots dat onze ambassadrice Belle Perez het gezicht is van deze Bellapierre Make-Up en verzorgingslijn. Naast Bellapierre verdelen we uiteraard ook nog andere kwaliteitsmerken zoals: Double Dare, Ace of Face, Blush, Max Pro, Marc Inbane, Esqido, Dr. Irena Eris, Per-fékt, etz....

Reden genoeg dus om makkelijk en betaalbaar online te shoppen bij Make-Up Groothandel. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor make-up advies, leuke en interessante workshops en tal van tutorials.

Ook onze koopjeshoek (SALE) is zeker een aanrader om eens te bezoeken en te bekijken. Hier kan je de meest ongelooflijke deals vinden die jou laten stralen voor een fractie van de prijs.

Happy shopping! Xoxo

Show your inner beauty outside!

Strong Team with Strong Branding

Winny Van Dijck

Ronny Van Dijck

Tanja Kwiecien

Debby Vlerick

Melisa Durmaz

BELGIË

Als Executive Director heeft Winny Van Dijck een leidinggevende rol. Ze zal er voor zorgen dat het bedrijf draait als een geoliede machine. Zo zal de groothandel steeds de juiste strategie blijven volgen op een kosteneffectieve en tijdsefficiënte manier voor alle partijen. Doordat ze ambitieus is, neemt ze ook risico’s, waardoor het bedrijf nieuwe opportuniteiten krijgt en steeds meer groeit.

Als Warehouse Director maakt Ronny Van Dijck, bijgenaamd “Pappie” jouw pakketten klaar voor verzend- ing! Zijn mooie inpakkunsten zorgen ervoor dat jouw producten netjes en onbeschadigd geleverd worden. Zo kunnen jij en jouw klanten gewoon genieten. He puts a smile on everyone faces!

Tanja Kwiecien is Account Manager voor de regio Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant. Zij heeft een enorme passie voor sales. Klantenrelaties staan bij haar centraal en ze bekijkt wat het beste bij elke indi- viduele klant past. Daarnaast geeft ze advies op maat en onderhoudt ze elke klantenrelatie.

Debby Vlerick is Account Manager voor de regio Oost & West-Vlaanderen. Als visagiste kan ze je bijstaan met tips toegepast in de praktijk. Als eerlijke en loyale dame, zal ze nagaan wat bij elke klant past en zal ze de klant hierin steeds ondersteunen.

Als Marketing & Communications zorgt Melisa Durmaz voor het visuele aspect en de promotie van de merken. Denk hierbij maar aan de online communicatie (social media,...). Ze is naast de inhouse graficus, ook bezig met beauty waardoor ze zich perfect kan inleven in de merken.

Anouschka Van den Eng
Onderdistributeur Nederland

Ronald Maasakkers
Make-up Artist/ Trainer Nederland

NEDERLAND

Voor de verkoop van Bellapierre, Ace of Face & She-Iss contacteer: info@bellapierre-shop.nl

Together a perfect team! 

Onze diensten op een rij

We are on Social Media